Tuesday, June 14, 2011

Berapa kali Dia call..

A : "weh kau tahu tak boyfriend aku call aku 3x sehari,love of my life..
(smbil buat muka mintak kaki)"

B : "Owh really? lover aku call aku 5x sehari (muka bangga)

A : Bestnya,banyak credit lover kau?.

B : X lah ni connection wire-less(tipu sunat)

A : (muka x puas hati) hmm..pukul brapa dia call?

B : SUBUH, ZOHOR, ASAR, MAGHRIB and ISYA'.
Nak romantik aku pulak call DIA pukul 2-3 pagi macam tu.
Masa Dhuha pun ada..

A : (speechless)...


p/s: Tiada panggilan sepenting panggilan Ilahi..^_^

2 comments:

Cahaya Petunjuk@Bukti said...

subhanallah....btoi tu... =)
jgn pulak biar Dia call xangkat2 misscall byk kli bwu nk kol blek....huhu
rjin2lh contact Dia sdgkn Dia slalu rindu sgt n ingt kt kta....huhu =(

tiada yg laen ptut kta cintai sygi ksihi spnuh jiwa kta kcuali Allah SWT yg Maha Esa ^_^

amiraizuddin said...

betul setuju n sokong..
kita ingat Dia pasti Dia ingat hmbanya..
dambakan Cinta Teragung..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...